Tusen takk for nå!

By | 16. oktober 2022| 0 Comments

Da var det søndag, klokken er straks 13 og deltagerne har forlatt hallen. For en fantastisk helg vi har hatt sammen. Vi som arrangører er superfornøyd og vi håper du som deltager er det samme. Vi håper dere ønsker å svare på denne spørreundersøkelsen slik at neste LAN faktisk kan toppe dette også!

Premieutdeling

Søndag er premiedag, og denne gangen som sist var premieutdelingen på scenen. Kjempe god innsats av alle som deltok. Denne gangen var det nok Fortnite igjen som var den mest populære, mens Astroworld og Tetris som nykommere også skapte interesse i The Link arena.

Fornøyd vinner av Beat Saber konkurransen. 

Vinnere av Fortnite DUO. «Cobra1337» til venstre vant forøvrig hele 3 priser denne gangen.

Bildedryss

Undertegnede har 8 timer søvn siden torsdag og er ikke i stand til å rettskrive teksten….så vet dere det 🙂

 

Tusen takk til alle deltagere, crew, frivillige og sponsorer som gjorde The Link X til det flotteste arrangementet vi noen gang har gjennomført. Vi gleder oss til å se dere igjen