SKAL BARNET DITT PÅ LAN?

Sende minsten på LAN for aller første gang? Eller vært på LAN flere ganger? Det er mye man kan lure på som forelder, derfor har vi samlet litt info til dere på denne siden. Om du skulle være usikker på noe, ta gjerne kontakt med oss om du skulle ha noen spørsmål. Vi er lette å treffe på Facebook

HVA SKJER PÅ ET LAN?

Et LAN er en stor sosial møteplass hvor barn og unge samles for å spille og drive med digital kultur. Det blir mye spilling hele døgnet igjennom. Under forrige LAN samlet 180 deltagere og 40 crew seg i Ebbestadhallen i Svelvik en helg i september, LANet var stor suksess for både store og små deltagere. Selv om det er mye fokus på spilling er et LAN også en sosial arena hvor barn og unge med felles interesser kan møtes. Det ble arrangert en rekke aktiviteter som f.eks Limbo, «Wanted» konkurranse, digitalt rebusløp og selvfølgelig spillkonkurranser. Deltagere fikk også prøve seg på cosplay.

INFORMASJON TIL FORELDRE

Det er viktig å snakke med barnet sitt om hva det vil si å være borte hjemmefra i 2 hele dager i strekk. Gjør gjerne avtale på forhånd om søvn, mat, eventuelle medisiner eller hygiene. Det er særdeles viktig at foresatte til deltakere under 13 år som ikke har tidligere datatrefferfaring, vurderer hvorvidt barnet kan overnatte på LANet.

Vi har alltid voksne tilstede i hallen som iveratar deltagerne 24 timer i døgnet. På natten vil dørene være "lukket" mellom kl 2300 og 0700

Vi har alltid voksne tilstede i hallen som iveratar deltagerne 24 timer i døgnet. På natten vil dørene være «lukket» mellom kl 2300 og 0700. I dette tidsrommet får de yngste ikke lov til å forlate hallen uten foresatte. Vi har egen sovesal tilgjengelig hvor barn som skal overnatte kan sove. Det er også tillatt å sove på plassen sin. Vår erfaring er at ungene er flinke til å styre dagene selv. Du må ikke være redd for å ta kontakt med våre vakter om det skulle være noe, og hallen er alltid åpen for foreldre som ønsker å besøke sitt barn.

SJEKKLISTE FOR FORELDRE

  • Kjøp bilett og reserver plass på nettsiden
  • Last ned og fyll ut samtykkeskjema ( Finnes nede på siden )
  • Husk å ta med samtykkeskjema ved innsjekk!
  • Sett deg inn i LAN-reglene før arrengementet
  • I pakkelisten får du oversikt over hva som er tillatt å medbringe og hva som kan være lurt å ta med seg.
  • Sjekk at utstyret til ditt barn er i fungerende stand i god tid før LAN

VED OPPMØTE I HALLEN FREDAG

Det første dere gjør når dere ankommer hallen er å gå inn hovedinngangen for registrering av ditt barn. Barnet får da tildelt deltagerarmbånd og tilgang til hallen. Etter barnet er registrert kan utstyr bæres inn, det er eget oppmerket «DROP-OFF» hvor utstyret kan bæres ut av bilen. Finn deretter en parkeringsplass før eventuell hjelp til oppkobling av utstyret da det ofte er mange som blir levert samtidig. Foreldre uten armbånd har selvølgelig tilgang til hallen. 

Ofte stilte spørsmål

Vi har i utgangspunktet ingen nedre aldersgrense, men som arrangør er vi avhengig av at
deltakerne kan ta vare på seg selv samt spørre om hjelp ved behov.

Alle henvendelser om billetter kan rettes til billett@thelink.no

Det er viktig at dere som foreldre passer på at deres barn har med seg utstyr som fungerer, skulle det alikevel dukke opp problemer underveis, har vi en egen gruppe som kan bistå med enkel teknisk assistanse.

Det vil være enkel servering i vår kiosk under LANet. Her kan man kjøpe retter som f.eks Pizza, nudler eller nysmurte baguetter. Tidligere erfaring viser at VIPPS er en god løsning

Se kartet under!